Update 3 april: Corona en tennistrainingen Ins & Outs

Beste tennisvrienden,

Hopelijk verkeren jullie in goede gezondheid. Voorlopig zijn alle tennisverenigingen helaas nog gesloten. Helemaal terecht natuurlijk, de situatie omtrent het coronavirus lijkt voorlopig nog niet onder controle te geraken en als je op het nieuws ziet wat er overal in de wereld gaande is dan kun je niet anders dan vaststellen dat er sprake is van een zeer zorgelijke situatie wereldwijd. Uiteraard accepteren wij natuurlijk de maatregelen van het RIVM.

Wel willen wij jullie zo goed mogelijk laten weten hoe wij de komende periode, indien mogelijk , gaan invullen. De toekomst zal uitwijzen of onderstaande planning haalbaar is. Voor jullie als trouwe trainende leden biedt dit mogelijk wat houvast. Zoals gezegd volgen ook wij de regels en adviezen van het RIVM en het daarop volgend beleid van de overheid.

De planning (onder voorbehoud)

Ons voornemen is om op 29 april met de nieuwe lessenronde bij LTV Raamsdonksveer en Tennispark Princenhage te starten. Bij TV Chaam, TC Ulicoten en TC Baarle worden de trainingen indien mogelijk ook in de week van 28 april hervat. We willen in ieder geval deze lessenreeks in de meivakantie ook les geven net als in de eerste en laatste week van de zomervakantie (week van 13 juli en week van 17 augustus). We beginnen in het gunstigste geval nu 3 weken later dan oorspronkelijk de bedoeling was, maar op deze manier kunnen we jullie toch de volledige zomercursus van 18 lessen aanbieden.

Mocht de startdatum toch opschuiven, maken wij dat z.s.m. op de website bekend en komen wij met een nieuw lesplan. Flexibiliteit en inspelen op de huidige situatie die steeds kan veranderen is immers nodig in deze tijden. Wij proberen in ieder geval een week van te voren, rond 21 april, de zomerplanning bekend te maken via de whatsapp-groepen. Heb je in de tussentijd vragen m.b.t. de tennislessen neem dan even via whatsapp of een belletje contact op met je trainer of met Stijn (06-14212502). Wij kunnen ons goed voorstellen dat jullie ondanks bovenstaande bericht toch nog vragen aan ons hebben en hier staan wij uiteraard meer dan open voor.

Uiteraard doen we dit natuurlijk alleen als de overheid en de KNLTB hier na 21 april groen licht voor geven! Hiervan is de berichtgeving te volgen op de site  https://www.knltb.nl/

Voor nu: Blijf gezond allemaal!!! Samen slaan we ons door deze bizarre tijd heen!

Hopelijk tot snel weer op de banen!

Sportieve groeten team Ins & Outs

Stijn van Keijzerswaard.