Padellessen bij TPV Raamsdonksveer

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.13.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.13.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.13.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.13.1″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

Leden van TPV Raamsdonksveer (voorheen LTV Raamsdonksveer) kunnen zich vanaf nu ook inschrijven voor padeltrainingen! Ins & Outs heeft verschillende gediplomeerde padel-trainers onder de geleding.

De probeer padel lessen zullen starten in de week van 23 januari, 4 weken op rij

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF9saW5rX3VybF9wYWdlIiwic2V0dGluZ3MiOnsicG9zdF9pZCI6IjY1OSJ9fQ==@” button_text=”Klik hier om je in te schrijven” _builder_version=”4.13.1″ _dynamic_attributes=”button_url” _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]